زرین چاپ ، چاپ عکس دلخواه شما

تخفیف ویژه به مناسبت عید سعید غدیر خم

به پاس قدردانی از شما مشتریان عزیز، و همچنین به مناسبت عید سعید غدیر خم؛ با تبریک این عید بزرگ به تمامی مسلمانان جهان، به اطلاع می‌رسانیم کلیه محصولات زرین چاپ تا عید سعید (10 مهر) با تخفیف ویژه ارائه می‌گردد.

Takhfif-EideGhadir

 

برای استفاده از این تخفیف هنگام ثبت سفارش در قسمت کوپن عبارت eide-ghadir را ثبت کنید تا تخفیف ۱۰ درصد بر روی سبد خرید شما اعمال شود.

توجه داشته باشید که این کوپن تنها تا پایان روز ۱۰ مهر ماه ۹۴ فعال می‌باشد.

 

با سپاس از خرید شما مشتریان عزیز

دیدگاهتان را بنویسید

زرین چاپ، مفتخر است که با دست‌یابی به دانش فنی و با کادر مجرب؛ اقدام به تولید اختصاصی و منحصربفرد محصولات خام سابلیمیشن نموده است. تمامی محصولات خام سابلیمیشن تولیدی زرین چاپ، با افتخار در داخل ایران طراحی، تولید و کوتینگ شده است.
تولید اختصاصی محصولات، باعث کیفیت بسیار بالای چاپ و قیمت بسیار مناسب محصول شده‌ است که لذت خرید را به شما عزیزان به ارمغان می‌آورد.

از تخفیف‌های استثنایی به آسانی باخبر شوید!


زرین چاپ را دنبال کنید